Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Това ме подсеща, че следващата екстра върху която трябва да се замислят производителите е да се направи така, че налягането на пръскалките или посоката на пръскане да се променя в зависимост от насрещния въздушен поток. Може и да го има някъде внедрено това.
    Брат, това ще го правят с някакъв софтуер и тогава вече ще го закъсаме. Ще къпем и тия от насрещното движение. Както казваше един бивш колега: Италианките не пръскат на прозореца, щото са мноого обтекаеми Той караше новото Браво.
    sigpic

Comment

• Топката след малко игра с лака за нокти ...
      Attached Files
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• оо крадвам ти идеята ))
        alfa 164 t.s ex
        tipo 2,0 16v turbo ex
        opel astra amnesia ex
        megane 2 ex
        alfa 159 jtd ех
        audi A6/S TQ 330+
        audi a4 b5 1,8 TQ 500++
        alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• колеги някой да сподели рейка и биелетки как подтропват на 159ка че цялата я прегледах горе долу основно всичко здраво ,на място рейката няма луфт, като я вдигна нагоре надолу и тн няма луфтове но по павета има леко подтропвне и леко скърцане стабилизиращата изглежда здрава амортесиорите са бетон .Съмнява ме рейка или биелетки.

Comment

• Първоначално публикувано от pironkov66 Покажи съобщение
            колеги някой да сподели рейка и биелетки как подтропват на 159ка че цялата я прегледах горе долу основно всичко здраво ,на място рейката няма луфт, като я вдигна нагоре надолу и тн няма луфтове но по павета има леко подтропвне и леко скърцане стабилизиращата изглежда здрава амортесиорите са бетон .Съмнява ме рейка или биелетки.
            може проблема да не е във рейката сложи си ръката по накрайниците и някой да върти волана и ако има проблем ще усетиш веднага и минимален луфт да има ще го хванеш
            sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• За проверка тампони на стаб. щанга местя на канал щото като я вдигне подемника всичко увисва с гумите и ако е малък луфта не се хваща.
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Аз залагам на горен носач,още малко и ще се разтропа повечко
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• ще бробвам във въздуха и ще пиша ....Не мърда нищо по предницата а по павета тропа леко като на шарнир.Не мърдат нито шарнири нито горни носачи все пак съм свикнал от 156цата единствено един път на 156цата ми се отхлаби биелетката и ми тропаше по същия начин,от биелетки трпа ли 159ката като на желязо,ако има някой опит да сподели.Само на павета се чува иначе на дупки и други си вози пърфект
                  Last edited by pironkov66; d.m.y г., 15:00.

Comment

• Удари два шута,или два удара с чук по гумата отстрани,ако чуеш дрънчене-за смяна ти е горния носач.При 159 малко странно се разбиват шарнирите на горните носачи,представи си все едно движението напред-назад на шарнира,а не луфт нагоре-надолу.Питай ме как сме го открили това.Ако се чува тропане по павета,ней-вече като върнеш газта,значи е това.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• нещо подобно благодаря явно кола с характер както всички алфи

Comment

• След като от известно време се бъзикаше копчето за духане на прозореца,на управлението на климатроника,се навих да го разглобя и оправя.Става въпрос за замърсена повърхност на гумено графитен контакт,на този вид контакти има трябва малко течност или мазньоч и спират да работят като хората/същите контакти са и при копчетата на стъклата/.Естествено след обилно почистване всичко вече работи на 100 %
                        Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          След като от известно време се бъзикаше копчето за духане на прозореца,на управлението на климатроника,се навих да го разглобя и оправя.Става въпрос за замърсена повърхност на гумено графитен контакт,на този вид контакти има трябва малко течност или мазньоч и спират да работят като хората/същите контакти са и при копчетата на стъклата/.Естествено след обилно почистване всичко вече работи на 100 %
                          Батка ти си гуем електрончик.
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Айде .. за първи път тази година и за 6-ти пореден откакто я имам .. поредната смяна ..
                            В ляво за 159-ката .. В дясно за Скуби Ду .. второто 4-литрово не съм го снимал

Click image for larger version

Name:	DSC_0374.jpg
Views:	1
Size:	94.9 Килобайта
ID:	2333395
                            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• малеее колко ядове брах с тва масло .....
                              ако може го провери да не е ментак ....
                              alfa 164 t.s ex
                              tipo 2,0 16v turbo ex
                              opel astra amnesia ex
                              megane 2 ex
                              alfa 159 jtd ех
                              audi A6/S TQ 330+
                              audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                              alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Red Line.
                                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                                X