If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това ме подсеща, че следващата екстра върху която трябва да се замислят производителите е да се направи така, че налягането на пръскалките или посоката на пръскане да се променя в зависимост от насрещния въздушен поток. Може и да го има някъде внедрено това.
Брат, това ще го правят с някакъв софтуер и тогава вече ще го закъсаме. Ще къпем и тия от насрещното движение. Както казваше един бивш колега: Италианките не пръскат на прозореца, щото са мноого обтекаеми Той караше новото Браво.
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
колеги някой да сподели рейка и биелетки как подтропват на 159ка че цялата я прегледах горе долу основно всичко здраво ,на място рейката няма луфт, като я вдигна нагоре надолу и тн няма луфтове но по павета има леко подтропвне и леко скърцане стабилизиращата изглежда здрава амортесиорите са бетон .Съмнява ме рейка или биелетки.
колеги някой да сподели рейка и биелетки как подтропват на 159ка че цялата я прегледах горе долу основно всичко здраво ,на място рейката няма луфт, като я вдигна нагоре надолу и тн няма луфтове но по павета има леко подтропвне и леко скърцане стабилизиращата изглежда здрава амортесиорите са бетон .Съмнява ме рейка или биелетки.
може проблема да не е във рейката сложи си ръката по накрайниците и някой да върти волана и ако има проблем ще усетиш веднага и минимален луфт да има ще го хванеш
ще бробвам във въздуха и ще пиша ....Не мърда нищо по предницата а по павета тропа леко като на шарнир.Не мърдат нито шарнири нито горни носачи все пак съм свикнал от 156цата единствено един път на 156цата ми се отхлаби биелетката и ми тропаше по същия начин,от биелетки трпа ли 159ката като на желязо,ако има някой опит да сподели.Само на павета се чува иначе на дупки и други си вози пърфект
Удари два шута,или два удара с чук по гумата отстрани,ако чуеш дрънчене-за смяна ти е горния носач.При 159 малко странно се разбиват шарнирите на горните носачи,представи си все едно движението напред-назад на шарнира,а не луфт нагоре-надолу.Питай ме как сме го открили това.Ако се чува тропане по павета,ней-вече като върнеш газта,значи е това.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
След като от известно време се бъзикаше копчето за духане на прозореца,на управлението на климатроника,се навих да го разглобя и оправя.Става въпрос за замърсена повърхност на гумено графитен контакт,на този вид контакти има трябва малко течност или мазньоч и спират да работят като хората/същите контакти са и при копчетата на стъклата/.Естествено след обилно почистване всичко вече работи на 100 %
Attached Files
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
След като от известно време се бъзикаше копчето за духане на прозореца,на управлението на климатроника,се навих да го разглобя и оправя.Става въпрос за замърсена повърхност на гумено графитен контакт,на този вид контакти има трябва малко течност или мазньоч и спират да работят като хората/същите контакти са и при копчетата на стъклата/.Естествено след обилно почистване всичко вече работи на 100 %
Айде .. за първи път тази година и за 6-ти пореден откакто я имам .. поредната смяна ..
В ляво за 159-ката .. В дясно за Скуби Ду .. второто 4-литрово не съм го снимал
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
малеее колко ядове брах с тва масло .....
ако може го провери да не е ментак ....
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment